En himla massa text

I morgon är det nyårsafton. Jag gillar nyårsafton även om jag ibland kan tycka att folk blir lite  för hystersika för att allt ska vara perfekt. Egentligen vet vi väl alla att perfekt nog aldrig är bäst. Men jag gillar nyårsafton för då får man klä upp sig, och man får klä upp sig hur mycket man vill. Sminka sig med både mycket ögon och mycket läppar och stå i timmar med locktången. Man blir aldrig för fin. Man får göra sig iordning lika mycket som man fick till balen i våras.

Balen får mig att tänka på allt underbart som faktiskt hänt i år. Och jag minns hur jag 2009 tänkte på allt fantastiskt som skulle hända 2010. Och det är så sjukt myckt mer än det jag tänkte på innan som faktiskt hänt. Och jag vet inte var jag skall börja med allt fantastisk. Logiskt borde man väl börja kronologiskt, men jag är inget vidare kronologisk av mig. Jag vet inte heller hur jag ska uttrycka mig i ord för att ni ska orka läsa om allt. Därför blir det bara såhär:

2010. Kristian. Lycka. Studenten. Smögen. Mallorca. Jag kan, jag vill, jag gör. London. Balen. Service&Co. Finland. UF. Gamla vänner.  Nya vänner. Andras vänner. Mina vänner. Laget. Peace&love. Barcelona. Danskar. Norskar. Finnar. Möjligheter. Halmstad. Farväl. TE07A. Travel Coaster UF. Ryan Air. Lloret De Mar. Dreamprovider. Tottenham. Vars. Mys. Fullt upp. Arbetslös? Karlstad. Vindön. Film. Grön bil först. Förrändringar. Campenhof. Midsommar. Basketprojektet. Vikarie. Städpersonal. Flaket. Hans, Sven & Eva. Jobbgaranti. Arkitektur. Påväg. Uflyktsexamen. Vilse i främmande länder. Galamiddagar. Bästa UF. Stockholm. Stockholm. Stockholm. Överaskningar. Den svenska gruppen. Gula laget. Koselig. Guider. Examens. Upplevelser. Jobbintervju.


Ja jag tror jag kunnat hålla på i en evighet men det var en del iaf. Och om jag skulle testa och fylla i 2011 nu skulle det se ut såhär:

2011. Nazar. Nytt land. Nya upplevelser. Nytt liv. Nya vänner. Nytt hem... Ja det mesta skulle börja på nytt/ny/nya, men helt enkelt nya upplevelser och jag tror och hoppas på mycket mer. Tror att jag kommer få ännu ett fantastiskt år.


Akvarell.


Under min pysseldag igår åstakom jag inte lika mycket som jag ville, då min vilja att vara frisk inte var lika stark som sjukdomen. Men jag fick målat en teckning iaf. Akvarell, kanske inte min favorit, men vill man bli bättre så måste man ju öva.

Pysseldag

Känner mig betydligt mycket friskare idag så tror att det får bli en pysseldag idag :)

Avslagen cola

Sjuk och äcklig, usch. Jag som skulle jobba i morgon.. Men är nog inte så käckt att gå och städa hemma hos alla med magsjuka. Och så får jag ju inte, för alla andra hälsa, träffa några nu förrän på fredag. Det är jättetråkigt. För i morgon tänker jag vara frisk och börja äta igen. Och om jag är pigg då så är jag rädd att jag kommer dö av att inte ha något att göra. Har ju legat hela dagen idag. Jag gillar inte att vara sjuk.

Det är faktiskt ett minne och ingen dröm

För 2veckor sedan kom jag hem till Sverige efter att ha varit borta i en månad. En himla rolig månad som nu känns helt overklig. Allt hemma är så likandant att jag inte längre säkert vet om jag har varit borta. Jag hade trott att jag drömt en månad Service & Co. om det inte var för alla facebookuppdateringar och bilder från och på fina människor från Guideskolen nov-dec 2010.
Sara & jag, med Service & Co. gjorde vi grejer som man aldrig gör annars.

Vi snakkest!

Julen närmar sig sitt slut

Idag ska det in och yras lite bland alla shoppinggalningar. De hör liksom också till julen. Sedan bär det av till mormor för en fjärde och sista julmiddag.
Igår var alla ute men jag stannade hemma med småkusinerna och taggar inför nyår istället. Tror att nyår kommer bli väldigt fint med fina människor.

Mamma har fått en systemkamera som jag måste säga att jag inte riktigt förstår.


RSS 2.0