Filmmys

Filmmys och pratmys med Marlene ikväll. Mycket trevligt. Vi såg Donnie Darko. Hmm, jag vet inte vad jag tyckte om filmen alls faktiskt. Saknade något men jag kan inte säga att den var dålig heller. Nej jag vet inte. Ska nog inte uttala mig. 
Slingade håret igen förut, nu är mitt hår ljusorange men några blonda slingor och några mörkare också. Ni får nog se i morgon :)

Färdigmålat



Painting

Nu sitter jag med färg i mungiporna. Vet inte riktigt hur jag lyckas. Men vet ni vad? I morgon tror jag banne mig min tavla blir klar.

Utmattad och nöjd med dagen

Sjukt jättetrött efter en fin dag i Göteborg. Fick träffa gulliga Zandra tillsammans med Madde. Så himla mysigt och trevlig dag bara.

Nail Art

Har pysslat på mig lösnaglar så här en lördagkväll. Hade några naglar som blivit över från någon halloween. Klippte av dom och målade på lite rött. Egentligen var de flesta naglarna förstora, men men. Resultatet:

Gammalt blir Nytt

Alltså nu hittade jag ju ett gammalt favorit smycke. Dock är kedjan så ful så att jag inte kunnat använda halsbandet de senaste åren. Men såhär när jag håller på och städar är ju allting roligare, så då knipsade jag bort den gamla kedjan och fick ersatt den med en ny efter lite pyssel. Nu kan jag använda det igen.

Grattis Syster

Min lillla syster är inte så liten längre. Men jag är fortfarande större och kommer alltid vara. Så grattis lilla Sarah på 17 års dagen ♥

Små saker som får mig att längta mera

Jag brukar inte vara kvick med att städa men idag har nog tagit priset. Verkligen knappt städat alls. Har kommit på roligare saker hela tiden. Nu har jag tillexempel lagt ner saker som jag ska ha med mig när jag åker sedan i en påse. Vissa saker längtar jag åt att få använda. Som det ni ser ovan på bilden från Lush. Fick dessa av Marlene i julklapp/födelsedagspresent. Det främre är faktiskt ett schampo, ser mer ut som en jättebadbomb tycker jag, men det är det inte. Ska bli spännande att använda. Det bakre är duschtvål i en kompakt geléaktig form. Och båda luktar himmelskt gott. Mm, längtar..

Om en stund

Var härligt att prata med Louise och lite med Malin också. Skönt att höra att dom lät som en avkopplad version av sig själva :)
Annars har jag hört tals om att jag behöver städa.  Kanske ska göra det? Nu kanske? Snart kanske!

Lite onödig information

Har nästan börjat trivas med min konstiga hårfärg. Har till och med fått kompilmanger från alla möjliga håll. Dock så börjar jag se en extremt ljus utväxt. Kanskte dags att sling igen innan den är för stor. Hmm.. Tror det.

Saknar

I morgon ska jag få skypea med min Louise. Åh, vad det ska bli kul! Saknar så. Saknar massa så mycket nu. Men jag är inte den som är den som tjatar på att dom ska hem. För jag tror ju på upplevelser.

Var på jobbigaste spinning passet förut. Bara massa låtar med högt tempo eller  så var det uppförsbacke. Men hjälp vad kul det var.

Godmorgon

Nu blir det att göra sig iordning och sen blir det iväg och jobba. En dejt med Marlene på Torp och sedan spinning klockan halv åtta. Kul med en fullspäckad dag. Kram på er, idag är jag pepp!

Wherever I go

Åh jag blir så glad varje gång jag för mail av Nazar, det är inte långt kvar tills mitt liv som reseledare börjar nu. Ska bli så spännande. Något helt nytt verkligen. Jag undrar bara om hur läget i Tunisien kommer se ut i April. Det ser ju inte så ljust ut nu? Eller gör det de? Jag skulle bara vilja få några ord som säger du ska dit eller du ska dit, hade vart skönt att veta. Men det är himla skönt att jag är garanterad en destination i alla fall. Att det blir Turkiet eller Kreta ifall läget i Tunisien fortfarande är ostabilt.

Måla, Måla, Måla

Och nu börjar det äntligen likna något :) Mest detaljer kvar.

Leker med kameran

Har lagt fram lite olika grejer och exprimenterat med systemkameran nu det senaste två timmarna. Jag förstår lite mer iaf. Här ser ni vad jag gjorde mellan jobb och träning igår. Shoppade lite på torp. BH och trosor 50kronor tillsammans, havla reapriset på Lindex. Kändes helt okej faktiskt.

Smoke Fairies

Jag lyssnar på musik en hel del nu när jag är hemma massa såklart också. Just nu har jag fallit tillbaka till Band of horses. The Funeral måste vara en av mina bästa låtar. Men jag har även upptäckt ett nytt favorit band. Sådär lagom och lugnt. Smoke Fairies.

Nu har jag bara suttit och tagit det lugnt hela förmiddagen. Gick upp tidigt i morse till och med. Det var skönt för igår fick jag gå och lägga mig tidigt för att jag var så himla trött, det var längesen. Så himla skönt att gå och lägga sig trött för omväxling. Men nu har jag fått en kopp kaffe i mig och ska hitta på något. Får se om det blir måla i vanlig ordning eller kanske något annat.

Jobb & Cirkel

Jobbat och tränat. Tränat så det verkligen kändes som jag skulle spy. Åh, va det är roligt. Vad jag mår bra just nu :) André taggade till det hela med nersläckt och discoljus i slutet. Hej vad det grimaserades och togs i. Nu är jag taggad för jobb och spinning på torsdag. Så känns okej att inte ha något att göra i morgon :)

Show your feet


Ser lite små konstigt ut med vissa detaljer eftersom ni ser bilderna lite större än de är i verkligheten och att scannern inte tar upp allt. Men det var min första teckninggserie i alla fall. Vad tycks?

Teckningsserie

Klar :) Scannar in i morgon, så det syns lite bättre.

Väntar på idéflödet

Nu är jag klar med de två första bilderna i min teckningsserie. Har en idé om meningen bakom den sista men ingen riktigt klar bild. Hmm, får funta lite på den.

Börja känna något dumt i halsen.. Inte kul. Inte kul alls...

Målat ännu lite mer


Humörsvängning

Idag när jag gick upp kändes allt bara värdelöst. Gå upp och veta att man inte har något att göra på hela dagen. Inget kul. Speciellt när de senaste och de kommande dagarna har varit och kommer bli likadana. Så min dag började inte så bra. Bara väldigt opepp på allting.

Men sen där vid 13.00 så bestämde jag mig ju för att i alla fall ta tag i min dag. Så började med att plocka i ordning på disk och allt sådant och sedan satte jag mig och måla. Och när jag satt där och faktiskt började trivas med mig själv så ringde telefonen. Samtalet som jag väntat på men inte visste om det skulle komma. Jag ska jobba i morgon! Gud vad härligt. 2,5timma, men ändå. Dock så var jobbet som ska ske på torsdag fler timmar än vad jag mindes. Gott! Så ska jag ju träna tisdag och torsdag också. Så två dagar med mycket att göra. Och med vetskapen om att ha något att göra så har mitt humör stigit ordentligt.
Hur långt jag kommit på min målning får ni se sen.

13.00

Nu har jag varit oproduktiv i 3timmar. Nu får jag bannemig ta tag i dagen och göra något!

Ta mig någonannanstans

Nu är jag lite trött på det här, vill bara packa min väska och åka någonstans.

Teckningsserie på G

Det här med att man finner inspiration på natten är inget jag märkt förut. Men ikväll efter p3guld galan och lite kikande på we♥it så kliade det i fingrarna. Hade en idé som utvecklade sig när jag väl började skissa. Nu har jag en idé till en serie på 3 bilder. Nästan klar med den första bara bakgrunden som ska fixas till. Men här får ni inte se något förrän det är klart. Men ni kan få inspirationsfrasen(finns det något som heter så?): "Show your feet".

Lite charmigt ändå

Kan inte låta bli att tycka att min hårfärg är lite charmig. Åtminstone med håret uppsatt i toffs och bara luggen framme. Men så snart jag tror att mitt hår klarar det ska jag lägga i nya slingor. Frågan är om det kommer bli bättre.
Ikväll är det ju P3guldgalan, det hade jag glömt. Kul, hoppas jag kan övertyga resterande delar av familjen att det är det som ska gå på vår TV kl halv tio.

PS. Målande blev det inget med idag, inte hunnit eftersom något annat strulade groteskt mycket. Och nu har jag ingen lust. Ds.

I heart it

We♥it.com måste vara världens bästa sida! Så himla mycket fint att jag dör. Testa att lägga upp två bilder igår och fick massa hjärtan på dom. De gör mig glad :) Med respons blir allt mycket roligare.
Dessa två bilder var det jag la upp.
http://weheartit.com/entry/6481117
http://weheartit.com/entry/6492197

Idag ska jag skriva konstrakt för Nazar och TUI Group Nordic. Spännande. Så blir det iväg till Baskethallen och sitta sekriatriat med Mia sen. Kul :)

Lite hjälp tack?

Sitter här ikväll med min familj som kollar på Let's Dance. Men jag pysslade ihop en ny design istället. Dock behöver jag lite hjälp. Hur ser headdern ut i era datorer? Är den suddig eller pixlig? På min lilla skärm funkar den ju bra. Men på er?

Målat lite mer

Hur går det för mig? Jo det går framåt. Oljefärg torkade inte över en natt fick jag lära mig idag. Har i alla fall fått fixat med ögon, läppar, näsa och börjat lite med hår och gräs. Inte för att något av det andra är klart heller egentligen. Men mer klart i alla fall. Jag är inte så systematisk när jag målar. Vill börja med allt på en gång. Så då gör jag det. Tröttnade dock på att måla när jag höll på med håret. Är inte lika nöjd med att vara sysslolös idag.

Klicka på bilderna

All by myself, NOT

Inte ensam hemma idag. Fast hade nog föredragit det framför en migränsjuk far. Nu ska jag bara plocka bort disken, ta på mig kläder och sen ska jag fortsätta med min målning. Är lite taggad att börja med ögonen nu. Eller gräset. Eller, aa, vi får se.
Spinningen igår var förresten as kul och jag klarade mig förvånansvärt bra för att inte gjort det på 2,5månad. Fast tror att jag ska försöka hitta mig ett lite roligare pass med bättre musik.

Oljefärg i näsan

Jag äger inget stafli och har ingen ateljé, men jag klurade ihop något i arbetsummet idag. Funkade gimla bra. Inget fokus på bilden? Nej, jag har fortfarande inte lärt mig hur systemkameror fungerar. Men tänkte jag kunde göra det nu någon dag. Det vägrar ju att ringa i min telefon och säga att jag ska vikariera någonstans nu.
Sen började jag måla lite och då såg det ut såhär efter ett tag.
Ooops, vände bilden upp och ner. Vi får se vart dedt här ska sluta men jag har en idé. Även om inte allt blir som jag tänkt mig. Färgen i bakgrunden tillexemepel. Men det blir kanske bättre än än jag tänkt mig med sådant här flyt. Fast det är fortfarande mycket kvar. Men nu måste jag vänta på att det ska torka.
Så nu blir det att plocka med disken och laga mat. Idag trivs jag ändå ganska bra med att vara arbetslös. Ikväll blir det spinning med Marlene och Nicklas??

Eh, blev lite tråkig bloggdesign. Men såg så kladdigt ut med den andra till alla bilder. Det får vara såhär tills jag orkar bry mig nu.

Inspirerande bakgrundbild

Suttit nu på morgonen och knåpade ihop en inspirerande bakgrund till datorn. Nu får vi se om jag blivit nog inspirerad. Lova mamma att måla en tavla till henne. Med oljefärg. Jag? Ja vi får väl se hur det blir.

Skissat lite

Blev en fotad bild. Orkar inte gå ner till scannern förstår ni. Lite missvisande med färgnyanserna på vissa ställen.
Men detta är vad jag ha hållt på med nu när jag målat det sista. Den andra bilden jag började på var inte så kul, inte nu i alla fall. Har gjort lite mer än vad ni fick se men har änna tröttnat. Den här var mycket roligare. Började skissa utan att han någon större idé i huvudet. Började med ögonen och sen fortsatte det bara. Jag älskar att måla så, när allt bara växer fram eftersom.

Inspiration

we♥it.com

Orange kort hår

Det var detta jag exprimenterade med idag. Min hårfärg. Känner att när jag ska iväg i solen så vill jag inte hålla på och färga det mörkt hela tiden. Så sakta men säkert ska jag återgå till blondt. Första steget, en massa orangea slingor. Inte världens snyggaste, men jag tycker det är lite roligt ändå.

Förändring

Gör något himla spännande. Som kan sluta i katastrof. Men det bekymrar mig inte riktigt. Ni får se sen.

Min väldigt spännande dag

Började dagen med något nytt. Apelsinsmoothie. Mumma. Apelsin+Yoghurt med annanas smak. Kalasbra!
Sen har jag bara velat runt. Duschat, målat, chillat osv. Har precis haft Lunchdate med The Sounds på MTV. Mycket trevligt.
Och nu bär det av till frissan. Bort med et slitna topparna och en ny frisyr. Det behövs!

Blek tjej

Lite sol skulle inte skada..

kärlek


En himla käck mix

Hemma efter en mycket blandad, bra helg. Eller ja egentligen kom jag hem igår kväll.

Så sen jag åkte i torsdags har jag varit en sväng fram och tillbaka i Karlstad med Kristian. Med bil. Kristian kan inte köra bil. Han använde ett övergångställe som utfart och körde lite senare in på en gångbana istället för in på parkeringen. På dit vägen kördes det också mot enkelriktat. Jag förstår inte vaför jag inte kör egentligen? Sen var det utgång med goaste brudarna fredagkväll. Fantastiskt. Tänk att jag inte ska få se Stina på så himla länge. Oktober?  Sen hem till mys-killen. Semla och utgång med grabbigaste grabbgänget på lördagen. Och sen på söndag en sväng hem till älskade Marlene. Jag har haft en bra helg och umgåtts med människor jag älskar. Toppen!

En riktig teckning på gång

Jag har målat lite som jag sa. Det är en lite mer teckning än jag brukar kanske så är inte klar än på ett tag. Men ni kan ju få se början.
,
Blev bara bild i camen. Riktig bild kommer när den är klar :)

Dagisfröken Jessica

WOW, vad många småbarn det var idag. Och imorgon blir det att hälsa på dom igen, i NIO timmar. Heja vad jag kommer vara trött sen när jag ska med en gång upp till Karlstad. Men det ska bli kul ändå. Nu är jag på himla bra humör. Gillar att ha mycket att göra. Nu ska jag äta och sen är jag sugen på att måla lite. Som kan tänkas komma upp här.

Svettis

Tränat första passet för i år och första på alldeles för länge. Mådde sjukt illa, var alldeles snurrig -Josse kan intyga- och var helt slut efteråt. Men det var så sjukt himla roligt. Andrés nya pass var jättekul med musik som peppade lite extra. Ska försöka gå på det fram tills jag åker nu. Vill ta mig till ett spinning pass snart nu också, får se när det hinns med. Innan nästa tisdag iaf. Åh, vad kul. Peppa träning! :)
Imorgon blir det dagis igen. Med 1-2åringar. Det gick bra med de andra barnen igår. Fick en liten skugga efter mig vart jag gick också.

Inhalkad

Hade nu tänkt att jag skulle åka iväg till Kristian. Men inte det. Klass 1 varning för halka på vägarna. Isbana. Jag får inte låna bilen för pappa. Då blir det så när man bor såhär mitt ute i ödemarken att man inte kan ta sig någonstans. Så då får man helt enkelt stanna hemma. Vet inte alls vad jag ska hitta på. Vara hemma en hel dag utan att göra något speciellt kan jag tycka är skönt. Men två då börjar det bli lite långtråkigt. Ja ja mamma skulle laga pizza ikväll det kan väl vara mysigt kanske.
Så nu när jag hade så tråkigt så unnade jag mig själv att köpa en rolig ring från cocoo som jag tror man bli glad av att kolla på. Hoppas den passar.

Mycket intressant liv

Det är inte söndag idag. Annars känns det väldigt mycket så. Att det bara är lördag betyder att jag har en dag till innan jag ska ta del av en ny erfarenhet. På måndag ska jag vikariera på dagis. Så många barn som jag träffat de senaste månaderna har jag nog inte träffat under min livstid innan. Men de innan har ju vart lite äldre iaf. Men på måndag är dom väldigt små, vi får se hur det för mig ska gå.
Men nu ska jag försöka göra något av denna dagen också.

Bloggdesignen

Längesedan jag satt och pilla med något sådant här. Men nu har jag gjort det iaf. Ändrat bloggdesignen. Det har gått bra, det enda som stör mig är att jag inte hittar var i kodmallarna jag tar bort "bararpersika" i headdern i kommentarsfältet. Hjälp?

Update: Löste problemet :)

Hammamet-Tunisien

Idag fick jag reda på vilken destination jag kommer att få jobb som reseledare på. Det blev, Hammamet, Tunisien. Jag är jätteglad, känns jättekul och spännande! Nu ska läsa massa om Tunisien för jag vet ju ingenting. Om någon vill berätta något så blir jag ännu lite gladare. Åh allt känns jättebra nu. Jag åker 17e mars så jag hinner träffa Louise när hon kommer hem också. Och det finns bara två olika hotell som jag kan hamna på och det ser fanastiskt ut på båda, ni kan kika här ifall ni är lite nyfikna. Läs lite om Hammamet, eller scrolla ner till hotellen.

Tredje gången gillt

Idag har det städats på Skaftö Städ. Kunde inte somna i natt.. Undra varför.... Men jag fick iaf sovit en stund nu. Välbehövligt eftersom nu ska jag iväg och träffa Marlene och prata massa massa. Äntligen, tredje gången gillt som vi flyttat på det nu.  Ska också fått bytt de sista julklapparna. Spännande, får se om jag fick vad jag önskade mig av Marlene. Hehe.

Stiftpenna med inspiration från Elle


Flytande Tusch med inspiration från Louise


Louise


Louise Eva Bergvall

Kan man prata utan ord så hoppas jag att man kan prata rätt igenom hela jordklotet. Kom hem innan jag åker.
Kärlek förevigt <3

Ett på återseende på oviss framtid

Så mycket tankar och känslor som inte går att få ner på ord.

RSS 2.0